MARTINISTAETE
                "Een uniek meesterwerk om in te wonen"

De 10 Appartementen

De Martinistaete heeft 10 appartementen van 100 tot 140 m2 en met 2 of 3 slaapkamers. De appartementen met 2 slaapkamers hebben één badkamer en een separaat toilet. De grotere appartementen met 3 slaapkamers hebben zelfs 2 badkamers en een separaat toilet. Alle te bereiken via uw eigen ruime hal waar u ook nog een riante inpandige berging treft.

Er zijn zelfs 2 duplex appartementen (Maisonnettes)  gelegen aan de westkant van het complex. Deze zijn alleen per trap te bereiken (naar de entree op de eerste verdieping). In het appartement heeft u een eigen trap om de volgende verdieping te bereiken. De woonkamer is zelfs op de 2e verdieping en heeft een ruim balkon met een prachtig uitzicht naar de Waterpoort van Sneek.  

Elk appartement heeft een ruim inpandig balkon gelegen aan het plein op de zuidzijde. Deze kunt u zelfs laten voorzien van schuiframen zodat u ook in de winter "buiten" kan zitten. 

Alle appartementen zijn zeer luxe afgewerkt. De materialen die gebruikt worden zijn van uitstekende kwaliteit. Deze uitvoering noemen wij "Comfort". Wenst u een hoger afwerking niveau dan kunt u ook kiezen voor de "Luxe" en "Prestige" uitvoering gaan. Zie hiervoor de uitgebreide brochures onder het kopje Downloads.Graag beantwoord Makelaardij Friesland al uw vragen over deze appartementen. 

Telefonisch bereikbaar 0515 - 76 80 08 

Kijk op de onderliggende pagina's om van ieder appartement een plattegrond te kunnen zien. Zo kunt u de perfecte keuze maken.